Wat deden de Internationals?

Vanaf gisterenmiddag tot vanochtend kwart voor vier Nederlandse tijd kwamen diverse FC Twente in actie voor hun land. Hieronder een overzicht van wat de spelers en hun land hebben gedaan.

Tsjechië -21 – Noorwegen -23 – Torgeir Børven
Børven mocht starten in de basis maar kwam zelf niet tot scoren. Acht minuten voor tijd werd hij gewisseld. Noorwegen -23 won na een 1-0 achterstand uiteindelijk met 1-2

Jong Ierland - Jong Montenegro – Luka Djordjevic
Luka Djordjevic kwam als basisspeler in actie met Jong Montenegro tegen Noord Ierland. Luka scoorde de aansluitingstreffer waarna Montenegro met 1-2 wist te winnen. Hij werd in de 91e minuut gewisseld.

Jong Oranje – Jong Israël – Luc Castaignos – Kyle Ebecilio
Jong Oranje met Luc Castaignos in de basis, verloor thuis met 0-1 van Israel. In de tweede helft mocht ook Ebecilio zijn opwachting maken. Castaignos scoorde wel maar zag zijn doelpunt afgekeurd worden.

Turkije – Zweden – Rasmus Bengtsson
Rasmus bengtsson maakte gisterenavond zijn basisdebuut voor Zweden. Hij speelde 45 minuten en had een negatieve hoofdrol bij het eerste tegendoelpunt al in de tweede minuut. De verdediger kwam te laat omhoog waardoor zijn direct tegenstander de bal inkopte.

Duitsland – Chili – Felipe Gutierrez
Felipe Gutierrez speelde de gehele wedstrijd tegen Duitisland. ondanks dat Chili de betere partij was verloor het met 1-0 door een doelpunt van Götze.

Ierland – Servië – Dusan Tadic
Dusan Tadic startte gisteren in de basis bij Servië uit tegen Ierland. De wedstrijd werd met 1-2 gewonnen. Tadic speelde 81 minuten mee waarna hij werd vervangen door Ljajić.

Engeland – Denemarken – Andreas Bjelland
Andreas Bjelland moest na enkele wedstrijden als basisspeler weer plaats nemen op de bank. Zijn concurrent Kjaer kreeg dit keer de voorkeur. Bjelland mocht in de 62e minuut invallen voor Kjaer. Denemarken wist niet te stunten. Engeland won met 1-0 in het eigen Wembley.

[google]Nederland – Frankrijk – Quincy Promes
Quincy Promes speelde gisteren de gehele wedstrijd uit bij Frankrijk. het was voor Promes zijn debuut in het Oranje. Nederland verloor kansloos met 2-0. Meer info over het debuut van Promes, klik hier.

Honduras – Venezuela – Roberto Rosales
Roberto Rosales startte tegen Honduras als linksback. Hij kon uiteindelijk niet voorkomen dat er met 2-1 werd verloren. Rosales speelde 90 minuten mee.