Nieuws

PSV zag wél af van Doyen miljoenen

PSV zag wél af van Doyen miljoenen

Twee jaar geleden klopte de Doyen Sports Investment Group aan bij PSV en wilde een belang in de transfer van Adam Maher. Die zou voor €6,5 miljoen mogen vertrekken bij AZ en de investeringsmaatschappij zag daar wel brood in. Doyen wilde in het bezit komen van 50% van de transferrechten van Maher.

[google]Na enige bedenktijd zag PSV af van de deal met de investeringsmaatschappij. De club uit Eindhoven was financieel stabiel en daarom waren de miljoenen van het op Malta gevestigde bedrijf ook niet noodzakelijk. "De voorwaarden die ze stelden kwamen niet overeen met de voorwaarden waaronder wij een deal wilden sluiten", vertelt de toenmalig voorzitter van PSV Tiny Sanders aan het Algemeen Dagblad.

Toch is de situatie niet helemaal te vergelijken met FC Twente. De club uit Enschede verkeerde in acute liquide nood en klopte zelf aan bij Doyen. Van de regen kwam de club in de drup terecht.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties