Andersen veel te sterk voor gebroeders Jensen

[google]Vanavond was Jong Denemarken met 0-5 veel te sterk voor Jong Finland. Bij de Finnen stonden Richard en Fredrik Jensen in de basis. Richard Jensen was zelfs de aanvoerder van zijn ploeg. Bij Jong Denemarken stond oud-speler van FC Twente Joachim Andersen in de basis.

Een van de oorzaken dat de uitslag zo hoog uitviel, was dat de Finnen vanaf de 30e minuut met tien man kwamen te spelen na de rode kaart voor Soisalo (twee keer geel). Vlak daarna scoorde Denemarken de 0-2. In de tweede helft kreeg Fredrik Jensen nog een gele kaart.

De overwinning voor Jong Denemarken betekende al weer de vierde overwinning op rij voor de ploeg, waardoor de Denen goed op koers liggen voor het EK. Jong Finland behaalde slechts twee punten uit de eerste drie wedstrijden van de EK-kwalificatiepoule.