Beloften verliezen met 2-1 in Amsterdam

De beloften van FC Twente waren vandaag niet opgewassen tegen Jong Ajax. De ploeg van trainer Jan Zoutman ging met 2-1 onderuit op De Toekomst in Amsterdam.

Aan het einde van de eerste helft zette Vincent Vermeij Jong Ajax op voorsprong. Vlak na rust was er de tweede gele kaart voor Joeri de Kamps, de aanvoerder van de Amsterdammers. Jong FC Twente wist lange tijd geen gebruik te maken van de situatie en moest zelfs nog een tegentreffer incasseren. Boban Lazic wist in de 65e minuut uit een rebound de 2-0 te scoren.

Lang leek het erop dat de wedstrijd in 2-0 zou eindigen, maar in de 86e minuut wist Jong FC Twente toch nog iets terug te doen. Cas Peters maakte de aansluitingstreffer, waardoor het elftal even mocht hopen op een punt. Vlak daarna ontving Nicky Kuiper zijn tweede gele kaart, waardoor ook FC Twente de wedstrijd met tien man eindigde. Jong FC Twente was niet in staat om nogmaals het net te treffen, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor Jong Ajax.

Opstelling Jong Ajax: Van der Hart, Martina, Gravenberch, Sporkslede, Kuipers, Bazoer, El Hasnaoui, De Kamps, De Sa, Vermeij, Lazic

Opstelling Jong FC Twente:
Bednarek, Bouma, Bijen (Vida), Röseler, Kuiper, Mannes, Born, Leugers (Oosterwijk), Zschusschen, Yahaya (Bleker), Peters

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.