FC Twente Nieuws

Carnaval 2019…

Carnaval 2019…

Rutte grijpt in…. FC Twente per direct uit de competitie?? Na de zoveelste overtreding van de harde kern van FC Twente fans is men het in Den Haag nu BEU!!!

Wij strijden voor een beter klimaat in de wereld en die Tukkers met hun trots voor FC TWENTE maken ons belachelijk in Brussel, was het commentaar van de Minister-president. Wij hebben de Politie in Limburg terug geroepen van het Carnaval en ja ze mochten hun Carnavalskleding aanhouden ( iets met zwart en gele strepen en pet, red.)

Week na week vervuilen die duizenden 'Die Hards' onze autowegen. We hebben zelfs een burgemeester in Enschede aangesteld om die schoften een lesje te leren, om eerst die stink-motoren (ook iets met zwart en geel, red.) te verbannen. Maar ze blijven komen.

[google]

Het is toch te gek voor woorden dat ze om de week met zijn 24.000-en, uit elke windstreek van deze afvallige regio, naar dat vervuilende Stadion komen met die stroom verslindende lichtmasten en dat gebraad van braadworsten en getap van dat plaatselijk gebrouwen bier.. Niemand in Nederland drinkt zoveel (statistieken van onderzoek van bierconsumptie in stadions, red.)

Niets helpt… Laten degraderen uit de ere-divisie niet.. Nee, nu gingen ze na een week hard werken (statistisch gezien werken tukkers veel en hard bron CBS, red.) weer met honderden met hun stinkbussen op pad… We hebben nu ingegrepen en de bussen teruggestuurd. Dan moet het maar overuren kosten voor onze wetshandhavers. We gaan erop vooruit in Nederland dus aanpakken dat Twentse tuig.

ALAAF

PS: (red staat voor RED/ROOD).

Henk-Jan List

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties