Twente Insite

FC Twente Nieuws

Contract Hölscher verscheurd: Middenvelder tekent direct bij nieuwe club

Contract Hölscher verscheurd: Middenvelder tekent direct bij nieuwe club

FC Twente en Tim Hölscher hebben besloten het nog tot 2019 doorlopende contract te verscheuren. Hierdoor is FC Twente een grootverdiener kwijt en kan Hölscher op zoek naar sportieve revanche. De middenvelder gold als groot talent, maar wist nooit door te breken in het eerste elftal. De 22-jarige Duitser heeft al een nieuwe club gevonden. Hij tekende vandaag een contract voor twee seizoenen bij de Deventenaren. Hölscher heeft zin in zijn nieuwe avontuur, zo laat hij weten op de clubwebsite van de Eagles.

“Ik kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen. Deze stap betekent voor mij een nieuwe periode in mijn loopbaan, nadat ik in 2009 naar Nederland kwam. Ik wil iedereen bij FC Twente bedanken voor de mooie tijd die ik daar heb gehad en zal FC Twente blijven volgen. Komend jaar ga ik er alles aan doen om van waarde te zijn in het team van Go Ahead Eagles. In de Jupiler League moeten we proberen uit de startblokken te schieten en met de steun van de fans meedoen om de bovenste plaatsen.”

Ook technisch manager van de Eagles Dennis Bekking is tevreden. Hij werkte in het verleden nog samen met Hölscher bij FC Twente. “Tim is een versterking voor ons team. Hij is een type middenvelder die past binnen het moderne voetbal dat we willen spelen: hij is atletisch, dynamisch en – niet onbelangrijk – heeft als middenvelder scorend vermogen. Bovendien is Tim op een leeftijd dat hij nog volop in ontwikkeling is als voetballer. Om die ontwikkeling te bespoedigen is het belangrijk veel te spelen. Bij FC Twente heeft hij dit seizoen minder in de hoofdmacht gespeeld dan de seizoenen ervoor. Het tekent zijn wil, ambitie en doorzettingsvermogen dat hij deze stap nu zet om samen met Go Ahead Eagles de weg omhoog in te zetten.”

Hölscher treft bij de selectie van de Eagles twee oud bekenden van zijn tijd bij FC Twente. Vorige week tekende ook Brem Soumaoro bij de club uit Deventer. Chris David maakte medio 2015 al de overstap.

Hoofdsponsor Pure Energie geeft gratis FC Twente shirts weg

Pure Energie heeft weer een mooie actie voor de supporters van FC Twente. Meld je nu aan en ontvang gratis het nieuwe thuis-, uit- of derde shirt. Nieuwe klanten die kiezen voor een 3-jarig contract ontvangen een shirt naar keuze cadeau, bij een 5-jarig contract komt daar nog eens €100 shoptegoed voor de Fanstore bij. Voor meer info klik HIER of op de onderstaande foto.


4
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
BanieKopsterk..Bennie Tevreden Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Banie
Gast
Banie

@Bennie, in het hele land noemen we werknemers die veel teveel betaald worden voor wat ze presteren graaiers…. waarom bij hem niet? Hij heeft niets gepresteerd en is samen met die arrogante prutser van een Marsman gelukkig de laatste graaiende erfenis van het wanbeleid van Joop…. blij dat ze weg zijn.

Kopsterk..
Gast
Kopsterk..

Zijn inzet voor de club was de laatste jaren nul komma nul. ook in de verhuurperiode heeft hij geen donder gepresteerd.

Kopsterk..
Gast
Kopsterk..

Eindelijk zijn we van die graaier af, ook zijn zaakwaarnemer Rob Jansen moet een schop onder zijn reed hebben, opdonderen en nooit weer terug komen.

Bennie Tevreden
Gast
Bennie Tevreden

Die ‘graaier’ heeft gewoon het salaris gekregen dat de club hem wilde betalen. Toch fijn dat je hem nog even bedankt voor zijn inzet voor de club.