Twente Insite

FC Twente Nieuws

“Daar heeft Verbeek al wel bepaalde piketpaaltjes geslagen”

“Daar heeft Verbeek al wel bepaalde piketpaaltjes geslagen”

Aankomende zaterdag wacht FC Twente een confrontatie met sc Heerenveen. Voor trainer Gertjan Verbeek is dit een bijzonder affiche, aangezien hij jarenlang in dienst van de Friese club was.

“Hij heeft er jarenlang gevoetbald en gewerkt als trainer, dat maakt het natuurlijk erg bijzonder voor hem”, vertelt columnist Gijs Eijsink tijdens het programma Binnenkant Paal op RTV Oost. “Ik denk dat Verbeek inmiddels wel zo’n beetje alles op de rit heeft binnen de selectie. Hij heeft tijdens de interlandperiode de tijd gehad om orde op zaken te stellen. Uiteraard ontbraken er enkele spelers door hun verplichtingen, maar Verbeek kon op deze manier mooi naar het duel toewerken.”

Anderhalve week geleden ging FC Twente met 4-3 onderuit op bezoek bij PSV. “Dat was wel een ijkpunt”, vervolgt Eijsink. “Daar heeft hij al wel bepaalde piketpaaltjes geslagen, zoals ze dat zo mooi noemen. Lam voor de verdediging, dat was wel een goede zet. Hij was zeker één van de beteren op het veld. Het is de vraag of Verbeek hem op dezelfde positie opstelt”, aldus Eijsink.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op