De cijfers: Drie spelers van FC Twente in elftal van de week

FC Twente speelde afgelopen zondag een dijk van een wedstrijd tegen FC Utrecht. De Tukkers wisten met maar liefst 4-0 te winnen. Hiermee werd de eerste overwinning van het seizoen een feit.

[google]Tom Boere tekende al in de negende minuut voor de 1-0. De spits lobte de bal prachtig over doelman Jensen het doel in. Thomas Lam speelde een sterke wedstrijd. De verdediger kopte vanuit een corner de 2-0 binnen. Slagveer wist in de 35e minuut de 3-0 te scoren. Peet Bijen voorkwam met een strakke tackel dat Utrecht voor de rust op 3-1 kon komen.

Na rust gaf Haris Vuckic een prachtige voorzet aanTom Boere, die de bal met een snoekduik op FC Utrecht keeper Jensen kopte. In de 75e minuut was het wel raak voor Assaidi. Slagveer gaf een prima bal op Assaidi, die de bal hard in de hoek van het doel schoot, waarmee het 4-0 werd.

Peet Bijen, Jeroen van der Lely en Oussama Assaidi kregen van het AD allemaal het hoogste cijfer, een 7.5. Ook staan ze alle drie in het elftal van de week. Assaidi werd uitgeroepen tot Man of the match. Liendl kreeg het laagste cijfer, een 5.5.