Twente Insite

FC Twente Nieuws

Dit is de mail die Telstar stuurde naar de gedupeerde FC Twente supporters

Dit is de mail die Telstar stuurde naar de gedupeerde FC Twente supporters

SC Telstar heeft vandaag een vijftigtal FC Twente supporters per mail kenbaar gemaakt dat de door hen gekochte kaartjes voor de wedstrijd Telstar – FC Twente zijn geblokkeerd. De reden is dat de lokale autoriteiten het treffen als B wedstrijd heeft ingeschaald. Dat houdt in dat de club extra controles uit moet voeren op de kaartverkoop. “Wij zijn daarom genoodzaakt om supporters die kaarten kopen, en afkomstig zijn uit de regio Enschede, te weren. Het gaat in tegen de gastvrijheid die wij als club graag hanteren, maar wij hebben ons te schikken in de opgelegde maatregelen. Supporters om wie het gaat, zullen deze week bericht krijgen van Telstar. Uiteraard zullen wij de betaling retourneren”, aldus de lezing op de clubwebsite van Telstar.

Hieronder de mail die de supporters vandaag toegestuurd kregen van de club uit Velsen-Zuid:

Beste voetballiefhebber,

Wij gaan het niet mooier maken dan het is. U heeft kaarten gekocht voor de wedstrijd Telstar – FC Twente van vrijdag a.s. Uit de gegevens van uw account blijkt dat u uit de regio Enschede komt en dat wij u op deze manier automatisch linken aan FC Twente.

De lokale autoriteiten hebben de wedstrijd ingeschaald met een hoger risico dan normaal, waardoor wij genoodzaakt zijn extra controle uit te voeren. Als gevolg hiervan zijn wij, hoe spijtig ook, gedwongen de door u gekochte kaarten te blokkeren.

Dit houdt simpelweg in dat de kaarten per direct niet meer beschikbaar zijn. Het is een maatregel die wij niet graag nemen, die niet bij de club Telstar past, maar ook wij zijn gedwongen ons te houden aan de opgelegde regelgeving.

Uiteraard zullen wij u de kosten voor de kaarten retourneren.

5
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
robert.gWillieHenkBaswolkje Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Willie
Gast
Willie

Zeer nette mail

wolkje
Gast
wolkje

dus in ons hel van Enschede ook niemand van een uit club binnen laten !!

Bas
Gast
Bas

Domme reactie zeg! Zijn gewoon supporters welkom, echter alleen in het uitvak. En ik heb zelden zo’n nette mail van een voetbalclub ontvangen.

maar lekkere populistische reactie hoor! Poe poe…

Henk
Gast
Henk

ik ben idd ook een twente supporter, maar dit is meer dan begrijpelijk, een uitvak is er niet voor niets. Nog zeer net gebracht van telstar

robert.g
Gast
robert.g

Goedzo”wolkje” met jou komen we er wel , of niet ?