Nieuws

Doelman Plattel verlengt tot medio 2017

Doelman Plattel verlengt tot medio 2017

Timo Plattel is met FC Twente een nieuw contract overeen gekomen. De 19-jarige doelman heeft een nieuwe verbintenis getekend tot medio 2017. Plattel kwam in 2009 over van de jeugdopleiding van Vitesse/AGOVV en maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste van FC Twente uit bij Heracles. Beide partijen zijn blij met de nieuwe verbintenis.

“Dit contract is voor mij een mooie beloning voor het harde werken van de afgelopen seizoenen", zo zegt Plattel op het digitale huis van FC Twente. "Het betekent voor mij ook een volgende stap in mijn loopbaan. Ik ben negentien jaar en ik denk dat nog niet veel keepers van mijn leeftijd al hun debuut in de Eredivisie hebben gemaakt en dit aantal wedstrijden in de Jupiler League hebben gespeeld. Dat zijn voor mij allemaal heel mooie ervaringen. Ik ben nog jong en op deze leeftijd moet je als keeper ook geduld kunnen hebben. Komend seizoen is mijn doelstelling om met Jong FC Twente meer wedstrijden in de Jupiler League te spelen en mij als doelman verder te ontwikkelen.”

[google]“Timo is een jonge talentvolle doelman, die dit seizoen al de nodige ervaringen op heeft kunnen doen met Jong FC Twente in de Jupiler League. Timo heeft sinds zijn komst naar FC Twente een sterke groei doorgemaakt en we hopen dat hij deze lijn voort zal zetten. We zijn dan ook verheugd dat we Timo langer aan de club hebben kunnen binden", aldus Cees Lok, Technisch Manager bij FC Twente.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties