Eerste elftal

Jans laat Zerrouki met rust: "De film opnieuw draaien heeft ook geen zin"

Jans laat Zerrouki met rust: "De film opnieuw draaien heeft ook geen zin"

FC Twente heeft een prima transferwindow achter de rug. Alfons Sampsted kwam transfervrij over van het Noorse Bødø/Glimt en was daarmee de enige aanwinst. Christos Tzolis, Thijs van Leeuwen en Luca Everink vertrokken. Voor de rest wist FC Twente ondanks concrete interesse in Ramiz Zerrouki en Virgil Misidjan de selectie bij elkaar te houden.

Trainer Ron Jans is heel erg tevreden met de selectie die nu staat. "Er waren wat jongens waar interesse voor was. Ik ben blij dat we Sampsted er al in een vroeg stadium bij hebben gekregen. Voor Luca Everink en Thijs van Leeuwen hoop ik echt dat ze zich elders kunnen doorontwikkelen. Tzolis zat gewoon op een dood spoor. Iedereen is verder gebleven. We zijn bezig aan een mooi seizoen en daar gaan we mee door", vertelt de trainer tegenover RTV Oost.

Aan het einde van de transferwindow legde Feyenoord nog een bod neer voor Zerrouki, maar weer ging de transfer niet door. Hoe handelt Jans deze situatie met een mogelijk wederom teleurgestelde Zerrouki? "Deze keer heb ik hem met rust gelaten. Je kunt de film wel weer opnieuw draaien, maar dat heeft ook niet zo heel veel zin", aldus Jans.

Had Jans geen vervanging gewild voor de vertrokken Tzolis? "Zo werkt het bij ons niet. Het gaat niet om wat de wensen van de trainer zijn, maar om wat de wensen van ons zijn. We wilden de boel graag bij elkaar houden. De timing van Sampsted was ideaal. Dat helpt ons en heeft ons al geholpen in januari", besluit Jans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties