Eerste elftal

KNVB wil koste wat het kost kort geding voorkomen

KNVB wil koste wat het kost kort geding voorkomen

De KNVB en de Eredivisie zetten momenteel bij de Algemene Vergadering Betaald Voetbal alles op alles om het kort geding dat FC Twente tegen de licentiecommissie heeft aangespannen te voorkomen. De licentiecommissie van de KNVB wil de Enschedese club namelijk terugzetten naar de Jupiler League, naar aanleiding van de financiële wanorde die de club er de afgelopen jaren van heeft gemaakt. De Tukkers zijn het daar niet mee eens.

De KNVB en de Eredivisie zijn zojuist met een nieuw voorstel ten opzichte van FC Twente gekomen. FC Twente zal degraderen, maar behoudt de rechten op het mediageld. Ook gaan de promotieplaatsen van de Jupiler League naar twee. Het voorstel is echter afgewezen door FC Twente, schrijft Tom Knipping op Twitter.

[google]Onno Jacobs kan na afloop van de vergadering niet veel melden, zo meldt Fardau Wagenaar op Twitter. "ECV wil duidelijkheid, daarom vragen ze FC Twetne straf te accepteren."

"FC Twente zegt: 'nee wij vechten voor onze eigen rechten'", vervolgt de journalist van De Twentsche Courant Tubantia. Ook zou er in de Eredivisie CV niemand opstaan die FC Twente steunt. Jacobs: "Dat hoeft ook niet. Er zijn veel dingen gebeurd die niet goed waren bij FC Twente."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties