Eerste elftal

Van Seumeren 'proeft vijandigheid' in de Veste: "Dat hebben we nergens anders"

Van Seumeren 'proeft vijandigheid' in de Veste: "Dat hebben we nergens anders"

Zondag waren de FC Utrecht-supporters niet welkom in De Grolsch Veste. Dit wegens het gooien van voorwerpen door de uitsupporters in een thuisvak bij de vorige editie van FC Twente tegen FC Utrecht. De directie van de club uit de Domstad was solidair aan haar supporters en reisde ook niet af naar Enschede.

FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren keek in een van de ruimtes van de eigen Galgenwaard. Hij is niet zo blij met het supportersverbod en noemt het dan ook 'geen middag om in te lijsten'. "Voetbal is er voor de fans en wanneer die niet mogen komen, is voor mij de aardigheid er ook meteen vanaf", vertelt Van Seumeren in gesprek met Nieuws030.

Van Seumeren is niet getreurd dat hij niet in De Grolsch Veste aanwezig was, want hij komt er sowieso niet zo graag. "Gonnie (zijn vrouw, red.) en ik gaan niet graag naar Enschede, we proeven daar altijd een sfeer van vijandigheid in onze richting. Dat hebben we in geen enkel ander stadion in Nederland", aldus de eigenaar van FC Utrecht.

Hij zag op televisie geen beste wedstrijd van zijn ploeg. Zo vond hij dat de doelpunten te makkelijk werden weggegeven. "Twente was wel de bovenliggende partij, maar we hebben de doelpunten cadeau gedaan. Dus dat moet komende woensdagavond, als we thuis tegen Excelsior spelen, anders", besluit Van Seumeren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties