FC Den Bosch en GA Eagles verliezen wederom dure punten in de Keuken Kampioen Divisie

Speelronde 25 is voor FC Twente goed begonnen. Zowel de nummer twee FC Den Bosch als de nummer drie Go Ahead Eagles verspeelden dure punten tegen respectievelijk Jong AZ en NEC.

FC Den Bosch moest op bezoek in Alkmaar om het daar op te nemen tegen de nummer 18 Jong AZ. Beide teams kwamen niet tot scoren waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel.

In Deventer werd er wel flink op los gescoord. Na 45 minuten was de tussenstand 4-2 in het voordeel van de thuisploeg. Na rust was het NEC dat zich terug knokte. In de 66e minuut scoorden de Nijmegenaren de aansluitingstreffer en vier zes minuten voor tijd scoorde de nauwelijks uit te spreken Ndayishimiye de gelijkmaker. Het was tevens de eindstand.

Als FC Twente maandag weet te winnen van Jong PSV dan kan het de volgende dreun uitdelen aan de achtervolgers. Het verschil met de nummer twee FC Den Bosch kan dan oplopen tot acht punten.