Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente middenvelder tekent tweejarig contract bij PEC Zwolle

FC Twente middenvelder tekent tweejarig contract bij PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft de 19-jarige FC Twente speler Jarni Koorman gecontracteerd. De middenvelder was in het bezit van een aflopende verbintenis en tekende een contract voor twee seizoenen bij de club waar ook zijn vader Marco Koorman in het verleden voor uitkwam. De in Zwolle geboren Koorman is blij met de kans die hij krijgt bij de club uit de Overijsselse hoofdstad.

“Ik ben klaar voor een volgende stap voorwaarts en blij dat PEC Zwolle mij die kans nu heeft gegeven. Als geboren en getogen Zwollenaar ben ik heel trots dat ik nu voor deze speciale club mag uitkomen. Tijdens de voorbereiding krijg ik de kans om te laten zien wat ik in mij heb. Daar ga ik natuurlijk vol voor. Maandag 25 juni is de eerste training. Die datum heb ik alvast met rood omcirkeld.”

Ook PEC Zwolle directeur Gerard Nijkamp is in z’n nopjes met het aantrekken van het talent. “Jarni is afkomstig vanuit de voetbalacademie van FC Twente en als club zijn we zeer verguld met zijn komst naar Zwolle. In Enschede heeft hij de afgelopen seizoenen een goede ontwikkeling doorgemaakt. Dat is ons niet onopgemerkt gebleven. Hier gaat hij in ieder geval de eerste drie weken van de voorbereiding meetrainen met de hoofdselectie.”

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op