Aitor en Schenk scoren in besloten oefenduel tegen Duitse 2. Bundesligist

FC Twente heeft vanmiddag een besloten oefenwedstrijd gespeeld tegen Vfl Osnabrück dat uitkomt in de 2. Bundesliga, het tweede niveau van Duitsland. De ploeg van Gonzalo Garcia speelde de wedstrijd met 2-2 gelijk. De doelpunten van FC Twente kwamen op naam van Schenk en Aitor.

FC Twente kwam op een 1-0 achterstand na een blunder van Busquets die de bal verkeerd voor het doel langs speelde. Schenk scoorde nog voor rust de gelijkmaker en na rust was het Aitor die FC Twente op voorsprong zette. Vlak voor tijd wisten de bezoekers de gelijkmaker te scoren.

Opstelling FC Twente:
Drommel (46. De Lange), Pleguezuelo (70. Hilgers), Busquets (75. Wieffer), Browning (46. Berggreen), Schenk (75. Oosterwolde), Brama (60. Hölscher), Roemeratoe (60. Zerrouki), Bosch (75. Agca), Aitor (75. Van Leeuwen), Vuckic (75. Browning), Nakamura (60. Menig).

De eerstvolgende wedstrijd van FC Twente staat op het programma voor zaterdag 19 oktober. Dan neemt de ploeg het in de Grolsch Veste op tegen Willem II. De Tilburgers hebben twee punten meer en staan één plek hoger op de ranglijst.