FC Twente Nieuws

FC Twente hoopt op vertrek viertal dure spelers: "Er moet nog wat gebeuren"

FC Twente hoopt op vertrek viertal dure spelers: "Er moet nog wat gebeuren"

FC Twente hoopt zowel Tom Boere als Jari Oosterwijk te slijten aan een andere club. Tom Boere staat in de nadrukkelijke belangstelling van het Turkse Denizlispor terwijl FC Twente Oosterwijk heeft aangeboden bij meerdere clubs.

Het nieuws komt van clubwatcher Tijmen van Wissing die werkt als journalist bij RTV Oost. Met name Boere zou de club weer wat mogelijkheden bieden om nieuwe spelers te halen. De spits zou jaarlijks 500.000 euro opstrijken bij FC Twente. "Ze moeten wat vet op de botten hebben om een speler aan te trekken. Er moet nog wel wat gebeuren, want Wout Brama is nog altijd geblesseerd. Ga die maar eens vervangen, dat duurt nog wel tot oktober."

Boere en Oosterwijk zijn niet de enige twee spelers waarvan de club nog graag af wil voor de sluiting van de transferdeadline op 31 augustus. "Van der Heyden komt ook niet aan bod, die verdient ook een behoorlijk salaris. Voor Van der Lely geldt hetzelfde. Van Oosterwijk willen ze ook af, die bieden ze overal aan."


[google]

Van Van der Heyden is inmiddels bekend dat hij op proef is bij het Deense Vendsyssel FF. De clb komt uit op het tweede niveau en is eigendom van de vader van Joachim Andersen. In het verleden speelden er meerdere oud-FC Twente spelers waaronder Ninos Gouriye en Shadrach Eghan.


[totalpoll id="138092"]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties