FC Twente (v) zet goede reeks voort met negenklapper tegen sc Heerenveen

FC Twente Vrouwen heeft zondagmiddag haar goede reeks voort weten te zetten. Om 12:15 uur werd er in Heerenveen afgetrapt tegen sc Heerenveen Vrouwen. De Tukkers wonnen met maar liefst 9-0. Hierdoor staat de ploeg van Joran Pot op negen punten na drie wedstrijden. Dat met een doelsaldo van maar liefst +20.

Na veertien minuten spelen kwamen de Tukkers op voorsprong. Fenna Kalma brak de ban voor de Tukkers. Nog eens veertien minuten later verdubbelde Olislagers de voorsprong. Slechts twee minuten later was het Van Dooren die er 3-0 van maakte. Vlak voor rust zorgde Auée ervoor dat er werd gerust met een 4-0 voorsprong.

Na de rust ging FC Twente vrolijk verder met het maken van doelpunten. Van Dooren maakte vlak na de rust de 5-0. Na een uur spelen was de stand van 7-0 bereikt. Beide doelpunten kwamen van Kalma. Via Dhont en Kroese eindigden de twee teams met een stand van 9-0 op het scorebord.

Komende vrijdag speelt de ploeg van Joran Pot thuis tegen PSV. In de drie wedstrijden van het afgelopen seizoen won FC Twente er twee. Dit met 3-1 en 3-0. De eerste wedstrijd werd echter verloren. In Eindhoven werd het destijds 2-1 voor de Eindhovenaren. PSV staat momenteel zesde met vier punten uit drie wedstrijden.