Groenendijk onder de indruk van FC Twente supporters: "Als één man achter die ploeg"

FC Twente verloor afgelopen zaterdag met 2-3 van ADO Den Haag, maar de supporters van de club uit Enschede stonden de gehele wedstrijd als één man achter hun club. ADO Den Haag trainer Alfons Groenendijk was onder de indruk van de supporters in Enschede.

"Als ik ergens jaloers op ben bij FC Twente is dat er bijna 30.000 supporters in zo’n stadion als één man achter die ploeg staat", vertelt Groenendijk in het AD. "En zij staan laatste." Groenendijk hoopt dat er meer ADO Den Haag fans naar thuisduels komen. "Dan moet je hier als Hagenees de ploeg nu ook gaan steunen."

[google] FC Twente kwam zaterdagavond al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, maar kon dit uiteindelijk niet lang vasthouden Tien minuten later stond ADO Den Haag aan de leiding in de Grolsch Veste. Vlak voor rust kwam FC Twente via een eigen doelpunt van ADO Den Haag toch weer op gelijke hoogte. In de slot minuten van de wedstrijd wist ADO Den Haag toch nog te scoren waardoor FC Twente tegen de elfde nederlaag van het seizoen aanliep.

Vanavond gaat FC Twente op bezoek bij NAC Breda. De wedstrijd wordt om 18:30 uur afgetrapt in het Rat Verlegh Stadion.