Rood Jong FC Twente redt in extremis punt in derby tegen Jong Heracles

Jong FC Twente heeft dinsdagmiddag de streekderby met Jong Heracles gelijkgespeeld. De beloften kwamen te staan met tien man, maar toonde veerkracht waardoor er nog een gelijkspel uit het vuur werd gesleept.

In de eerste helft gebeurde er niet veel en daarom was de ruststand ook 0-0. Vlak na rust was het helaas wel raak, want Heracles opende de score. Doelpuntenmaker was Silvester van der Water. Het ging van kwaad tot erger, want in de 62e minuut ontving Roemeratoe zijn tweede gele kaart. De wedstrijd leek op een nederlaag af te gaan,maar wonder boven wonder pakte FC Twente dan toch nog een puntje. In de 90e minuut kregen de Tukkers een penalty die benut werd door Tim van de Schepop.

De beloften van FC Twente werden gesteund door 45 supporters die gebruik moesten maken van een buscombi.

Opstelling: De Lange, Everink (57, Sluiter),Browning, Felix, Taha, Roemeratoe, Van de Schepop, Zerrouki, Bapoh, Wieffer, Trotman (71, Bosch).

Wissels: Hengelman, Bosch, Kluiver, Terziqi, Sluiter, Frimann.