FC Twente Nieuws

Supporters denken mee over opzet seizoenkaartverkoop: "Dat is prachtig"

Supporters denken mee over opzet seizoenkaartverkoop: "Dat is prachtig"

Nu het seizoen voorbij is kan FC Twente zich richten op het komende seizoen in de eredivisie. De competitie kan niet worden afgemaakt, FC Twente staat op een veilige plek en kan in geen enkel geval meer degraderen. Eén van de volgende stappen is het starten van de verkoop van de nieuwe seizoenkaarten.

Geen eenvoudige klus want diverse virologen voorspellen dat er in heel 2020 geen publiek meer welkom zal zijn in de stadion. In het OMT rapport viel zelfs te lezen dat de huidige maatregelen waarschijnlijk aangehouden zullen worden tot er een vaccin is gevonden. De verwachting is dat dit zeker nog wel een jaar kan gaan duren.

Toch gaat FC Twente starten met de verkoop van de seizoenkaarten. Hoe dit precies zal gaan gebeuren wil Van der Kraan nog niet prijsgeven. Wel lat hij vandaag weten dat de club meerdere ideeën heeft ontvangen van diverse supporters.

[google]

"Ondanks dat we niet weten wanneer we volgend seizoen kunnen starten en er nog heel veel andere vragen zijn, weten we gelukkig wel zeker dat supporters hun seizoenkaart kunnen verlengen/aanschaffen voor de eredivisie. Ondertussen krijgen we al berichten van supporters die op allerlei manieren (creatief) meedenken hoe de achterban de club kan ondersteunen met de seizoenkaartverkoop."

"Dat is prachtig en we kunnen daar zeker ons voordeel meedoen. Uiterlijk begin mei willen we iedereen zo goed mogelijk informeren, zodat we hopelijk snel daarna daadwerkelijk kunnen starten", aldus de algemeen directeur op de clubwebsite.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties