FC Twente Nieuws

Ten Voorde haalt uit naar RvC: "Heel gênant. Dat mag je ze kwalijk nemen"

Ten Voorde haalt uit naar RvC: "Heel gênant. Dat mag je ze kwalijk nemen"

Paul van der Kraan is bezig aan zijn laatste maanden bij FC Twente. De algemeen directeur keerde terug nadat zijn opvolger Jan-Willem Brüggenwirth een absolute foute keuze bleek van de raad van commissarissen, die hem na een lange zoektocht had aangesteld. Nog altijd is de geschikte opvolger niet gevonden en volgens marketeer Chris Woerts heeft FC Twente Van de Kraan tevergeefs gevraagd om nog een keer te verlengen.

Clubwatcher Leon ten Voorde heeft geen goed woord over voor de RvC van de Enschedese club. "Ik vind het heel gênant dat ze er al een paar jaar niet in slagen om een opvolger voor Van der Kraan te vinden. Er zijn meerdere kandidaten de revue gepasseerd. Ze hebben er zelf een paar afgewezen, maar er zijn ook kandidaten afgehaakt", aldus Ten Voorde in de Tubantia.

Miskleun

"Ze hebben ooit één algemeen directeur aangetrokken en dat was de heer Brüggenwirth, maar toen keken we elkaar na tien seconden tijdens de persconferentie al aan: dit kan niet wat worden." Van Wissing kan zich dat nog herinneren. "Ik kan me voorstellen dat je na zo'n miskleun als Brüggenwirth niemand meer aan durft te stellen. Dat was echt gênant."

Neverending story

Ten Voorde spoort de RvC aan om wat meer tempo te maken. "Van der Kraan moet iedere keer tegen zijn vrouw zeggen: sorry schat, we doen er nog een maandje bij in Enschede. Dan komt er weer een maandje bij, en weer een maandje. Dit is echt een neverending story en dat mag je de rvc wel kwalijk nemen. Die zijn daar verantwoordelijk voor. Zo langzamerhand krijg je het idee dat Van der Kraan zelf zijn opvolger moet gaan benoemen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties