FC Twente Nieuws

Verbeek zoekt confrontatie met journalist Telegraaf

Verbeek zoekt confrontatie met journalist Telegraaf

Gertjan Verbeek is momenteel niet de meest vrolijke werknemer bij FC Twente. De trainer nam in oktober het stokje over van René Hake, maar tot dusver heeft de trainerswissel niet het gewenste effect gehad. Onder Verbeek won de ploeg slechts één wedstrijd, uit bij NAC. Inmiddels begint de trainer zich aan steeds meer randzaken te irriteren en afgelopen zaterdag was Telegraaf journalist Jeroen Kapteijns het bokje tijdens de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen Willem II.

[google]"Jullie doen er goed aan mee om de druk op te voeren, en zo werkt dat in de voetballerij. Je hebt je telefoontje hier toch liggen? Hij staat ook aan? Want je legt 'm er altijd neer, maar als ik dan de stukken uit de krant lees denk ik dat je 'm niet aan hebt staan. Ik lees altijd wat anders dan dat ik zeg op de persconferentie. Maar dat is schijnbaar toeval. Of is dat jouw interpretatie?"

"Kijk de persconferentie van afgelopen vrijdag nog eens na en kijk dan eens naar je krantenartikeltje dat je geschreven hebt. Dat is wel even wat anders. Maar het geeft niks, jullie hebben persvrijheid", aldus de geïrriteerde trainer van de Tukkers.

Foto: Pro Shots
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties