FC Twente Nieuws

"We hebben hier totaal geen regels hier in huis, we doen gewoon ons ding"

"We hebben hier totaal geen regels hier in huis, we doen gewoon ons ding"

Eerder deze ochtend lieten wij al weten dat Jeroen van der Lely en Jelle van der Heyden een appartement met elkaar delen. Van der Heyden vindt dat Jeroen de laatste tijd goed speelt en indruk maakt.

"Als ik hem zien spelen dan moet hij het wel goed doen. Anders krijgt hij het ook wel van mij te horen", laat Jelle weten aan FC Twente TV. "Maar de laatste tijd speelt hij gewoon erg goed. Niet slijmend bedoelt hoor, maar dat is gewoon wel zo", aldus Van der Heyden. Van der Lely drukte zijn stempel op de wedstrijd tegen PSV vorige week. "Met name op Luuk de Jong. Na de wedstrijd ging ik naar Jeroen toe en vroeg wat hij nou probeerde tegen De Jong. Je bent drie koppen kleiner", vertelt Van der Heyden lachend.

[google]De verslaggever merkt op dat er een boek op tafel ligt dat over vliegangst gaat. "Ik heb die van mijn ex vriendin gekregen. Dat was in een fase dat ik er echt vanaf probeerde te komen, maar ik ben nog steeds niet begonnen", vertelt Van der Heyden, die verder ingaat over zijn vliegangst. "alles wat er omheen gebeurd zoals de geluiden, bijvoorbeeld dat er op de helft de motor weer achteruit gaat, laat mij weer bibberen op de stoel. "Dan denk ik gewoon dat we neerstorten en dat is gewoon mijn angst."

Ook Peet Bijen is een goede vriend van de talenten, er ligt zelfs een voetbalplaatje van Bijen op de tafel. "Geen idee hoe die hier komt, waarschijnlijk stopt die dat in elke brievenbus", lacht Van der Lely. Peet komt hier ook af en toe eten, want hij is geen goede kok. Ik kook meestal noedels, terwijl Jelle vaak pastagerechten maakt. "We hebben hier totaal geen regels hier in huis, we doen gewoon ons ding", sluit Van der Lely af.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties