FC Twente Vrouwen heeft kampioenschap BeNeLeague weer in eigen hand

FC Twente Vrouwen heeft goede zaken gedaan in de race om de BeNeLeague titel. Zelf won het met 0-3 uit bij Anderlecht terwijl directe concurrent Standaard Luik punten verspeelde door met 2-2 gelijk te spelen bij Club Brugge. De wedstrijd kwam pas na rust op gang want in de eerste helft wisten beide teams niet te scoren.

[google]Na rust kwam FC Twente Vrouwen goed uit de startblokken. Al in de 47e minuut scoorde Anouk Dekker uit een vrije trap van Maud Roetgering. Uiteindelijk gooide Jansen de wedstrijd op slot door binnen drie minuten de 0-3 op het scorebord te zetten.

Hoofdtrainer Arjan Veurink was zeer content met de tweede helft. "In de beslissende fase van de competitie je beste 2e helft spelen van dit seizoen! Dat is de kracht van dit elftal", was zijn reactie na afloop op Twitter.

Door de overwinning op Anderlecht en het gelijke spel van Standaard Luik tegen Club Brugge is FC Twente Vrouwen nu alleen koploper met twee punten voorsprong.