FC Twente Vrouwen overrompelt Groesbeekse tegenstander in Hengelo

FC Twente Vrouwen heeft vrijdagavond overtuigend gewonnen van Achilles '29. Op het terrein van ATC '65 te Hengelo speelde de ploeg van trainer Tommy Stroot haar tegenstander met maar liefst 7-0 van de mat.

[google]De club uit Enschede brak al vroeg de score open. Joëlle Smits tekende na amper drie minuten spelen al voor de 1-0. In de 27ste minuut werd deze voorsprong verdubbeld door verdedigster Kika van Es. Vlak na rust vergrootte Smits de voorsprong naar 3-0. Enkele minuten later verwerkte Sabrine Ellouzi een vrije trap van Andrine Tomter in het doel, en zette hiermee de 4-0 op het scorebord. In de 76ste minuut hielp Achilles '29 de Tukkers een handje door de bal in eigen doel te tikken. In de slotfase vielen er nog twee doelpunten aan Twentse zijde, Ellen Jansen en Anne Bhagerath namen deze voor hun rekening. De wedstrijd eindigde in 7-0 in het voordeel van FC Twente.

Scoreverloop:
3' 1-0 Smits
27' 2-0 Van Es
48' 3-0 Smits
57' 4-0 Ellouzi
76' 5-0 e.d. Achilles '29
81' 6-0 Ellen Jansen
84' 7-0 Bhagerath

Opstelling FC Twente Vrouwen: Evrard, Moorrees, Tomter, Van Es, Van den Goorbergh, Weerden, Spitse (61' Bhagerath), Smits, E. Jansen, Ellouzi, B. Jansen.