FC Twente Vrouwen

Toptransfer aanstaande: Van Domselaar rond met club

Toptransfer aanstaande: Van Domselaar rond met club

Daphne van Domselaar heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een uitstekende doelvrouw. Vorig seizoen keepte ze sterk en mocht ze mee naar het EK, waar ze een van de uitblinkers werd na het wegvallen van eerste keeper Sari van Veenendaal. Ook dit seizoen keepte Van Domselaar goed. Ze gaat na dit seizoen dan ook een mooie stap maken.

"Ik weet wat ik wil en wat ik ga doen", vertelt de 23-jarige doelvrouw in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik ben met een club tot een besluit gekomen. Het is een kwestie van tekenen en afronden. Jullie moeten nog even wachten om te weten om welke club het gaat, maar ik kijk er heel erg naar uit."

Eerder heeft Van Domselaar aangegeven dat het haar droom is om een transfer te maken naar Engeland. Haar droomclub is Manchester City, zo heeft ze eerder al laten weten. Daar speelt ook Kerstin Casparij, die afgelopen zomer van FC Twente naar de Citizens vertrok. Zij heeft de naam van Van Domselaar al weleens laten vallen in Manchester.

Van Domselaar kent een geweldig seizoen. Ze kreeg in de Azerion Vrouwen Eredivisie slechts zes tegendoelpunten in twintig wedstrijden. Bizar genoeg was dit niet genoeg voor de titel. Wel won Van Domselaar donderdag de KNVB Beker met FC Twente Vrouwen en kan de ploeg de Eredivisie Cup nog winnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties