Twente Insite

FC Twente Nieuws

Frank de Boer waarschuwt: “Het heeft een slechte uitstraling naar je supporters toe”

Frank de Boer waarschuwt: “Het heeft een slechte uitstraling naar je supporters toe”

FC Twente wist afgelopen weekend wederom niet te winnen in de eredivisie. Op bezoek bij Heracles Almelo kwam FC Twente nog op voorsprong door een doelpunt van Adnane Tighadouini, maar nog geen kwartier later stond het alweer 2-1 voor de thuisploeg. Dor de nederlaag en de overwinningen van Willem II en NAC lijkt FC Twente, mits er een wonder geschiedt, de nacompetitie niet meer te kunnen ontlopen. Volgens Frank de Boer ligt het bij Twente niet aan de kwaliteit van de spelers, maar schort het onder meer aan overlevingsdrang.

“Ik moet zeggen dat FC Twente wel een paar leuke spelers heeft, maar het is in mijn ogen geen team. En in deze periode waar je nu in verkeert als club zijnde, dan met je maar één ding zien en dat is overleven als team. En dat zie ik er nog steeds niet van af. Dus die krijgen het ook nog heel moeilijk.”

Ook is De Boer van mening dat Verbeek zich moet bezighouden met de club en niet op televisie moet verschijnen in programma’s als de eretribune van FOX Sports. “Je kan wel zeggen: ik heb genoeg tijd om me te concentreren op FC Twente. Maar het heeft een slechte uitstraling naar je supporters toe, en naar iedereen die Twente lief heeft.”

Reacties

  1. Frank de Boer,,,ik hoor dat Mourinho hem de slechtste trainer vond die ooit in Engeland actief was.

  2. Kopsterk.. zegt:

    Leuk smoeltje heeft die Frenkie,, hij gaat jaarlijks met de botenparade door de Amsterdamse grachten…. top hoor…

  3. Almeloër zegt:

    Kijk, Frank de Boer begrijpt het helemaal. Geen nevenactiviteiten maar je gehele aandacht op ons cluppie houden.

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite