Gemengde gevoelens bij Danilo, Dervisoglu en Ebuehi na interlandperiode

Net als voor Ebuehi en Dervisoglu, zit ook voor Danilo Pereira da Silva de interlandperiode er weer op. Het Olympisch team van Brazilië speelde dinsdagavond de tweede en laatste oefenwedstrijd in en tegen Egypte. De Brazilianen maakten geen goede beurt en verloren de wedstrijd met 2-1.

De Brazilianen kwamen in de eerste helft op een 1-0 voorsprong, maar vlak na rust scoorde Egypte de gelijkmaker. Egypte kwam zelfs op voorsprong, maar FC Twente spits Danilo kreeg niet de kans om hier wat aan te doen. Hij bleef de hele wedstrijd op de bank en moest toezien hoe zijn ploeggenoten met 2-1 onderuit gingen.

Ondanks dat hij niet speelde zal hij met een goed gevoel terugkeren naar Nederland. Het was voor Danilo de eerste keer dat hij bij de selectie zat en mocht in de eerste oefenwedstrijd tegen Zuid Korea al zijn debuut maken als invaller.

Danilo zal naar verwachting donderdag weer aansluiten bij FC Twente samen met Ebuehi en Dervisoglu. Laatstgenoemde zal op en top gemotiveerd terugkomen. De 20-jarige aanvaller scoorde deze interlandperiode vier keer in twee wedstrijden. Ebuehi zal met een minder gevoel terugkeren naar Nederland. Hij speelde geen minuut en zag zijn teamgenoten direct plaatsing voor de Afrika Cup mislopen.