Twente Insite

FC Twente Nieuws

Hakkert sceptisch: “Mij ontgaat wat de toegevoegde waarde is van Fred Rutten”

Hakkert sceptisch: “Mij ontgaat wat de toegevoegde waarde is van Fred Rutten”

Maandagochtend maakte FC Twente wereldkundig dat Fred Rutten toe zal treden tot de Raad van Commissarissen. De voormalig speler en trainer van de Tukkers begint hiermee aan zijn vierde termijn bij de club. De wens van FC Twente was om Rutten aan te stellen als technisch directeur, maar de trainer had zijn jawoord al gegeven aan Maccabi Haifa uit Israël.

Columnist Theo Hakkert van de TC Tubantia is sceptisch als het gaat om de nieuwe rol van Rutten als commissaris. “Het is natuurlijk op zich helemaal mooi en prima, want de club kan alle advies gebruiken, zeker goed advies, maar mij ontgaat wat voor FC Twente de toegevoegde waarde is van Fred Rutten wanneer hij zijn goede raad per Skype moet doorgeven vanuit Israël op het moment dat zijn eigen elftal de wedstrijd erop heeft zitten.”

“Hij is de laatste hoop en hij denkt altoos aan de club, alleen – kleine dingen houd je toch – zit hij op 4000 kilometer afstand. Het is niet, zeg maar, dat hij van de tribune komt en snel wat spelers anders neerzet om de pot alsnog te winnen, zoals Cruijff ooit deed bij Leo Beenhakker”, besluit Hakkert.

9
Reageer op dit artikel

avatar
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
EddyIvanRichard99Johansjoerd Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Eddy
Gast
Eddy

Het ontgaat Theo wat de toegevoegde waarde van Rutten is. Is niet erg,
mij ontgaat ook wel eens iets.

Ivan
Gast
Ivan

Volgens Hakkert kan Twente ‘alle advies’ gebruiken, dus desnoods slecht advies. Dit is niet zo. Twente kan alleen goed advies gebruiken. Slecht advies heeft Twente al jaren gekregen, met uiteindelijk degradatie als resultaat. Er zijn niet veel personen die goed advies kunnen geven. Rutten wel. Als je dit niet inziet, kun je beter wat anders gaan doen dan domme meningen naar buiten brengen.

Richard99
Gast
Richard99

Lees altijd de verhaaltjes van Theo en vindt het leuk en aangenaam. soms heeft hij een ander gedachten over dingen dan ikzelf en dat kan en mag natuurlijk. ook bij dit stukje is het zo. maar ik til er niet zwaar na. Zouden meer mensen moeten doen.
Ik blijf de stukje lezen.

Johan
Gast
Johan

Waarom reageren we allemaal nog op dit aoort berichten ? Laten we dat is niet meer doen en ALLEEN op positieve berichten antwoorden.

Tukkerpower
Gast
Tukkerpower

Voor positieve berichten zit je op het verkeerde forum, hier wordt bij voorkeur alle bagger uit alle media uitgeplozen en dan geplaatst.

sjoerd
Gast
sjoerd

De toegevoegde waarde van Theo Hakkert ontgaat mij al jaren… Als hij een voetbalclub was had ie lege stadions in de 9e klasse onderbond.

Kopsterk..
Gast
Kopsterk..

Ach gut, Postduif Theo kom ook weer onder een steen vandaan.

Tukkerpower
Gast
Tukkerpower

Een columnist kan alleen scoren als hij dit soort meningen te berde brengt. Stel je voor dat hij een keer zou zeggen dat het beleid goed is. Maakt hij zichzelf overbodig.

Leenard
Gast
Leenard

Ik denk dat Hakkert niet door heeft wat een goed advies kan betekenen.