Nieuws

Heracles – FC Twente 2010-2011

Heracles – FC Twente 2010-2011

FC Twente heeft wederom twee punten verspeeld door onnodig gelijk te spelen uit bij Heracles Almelo.
In het eerste bedrijf was Twente de betere partij al kwam het tot weinig echte kansen. De strijd werd voornamelijk gevoerd op het middenveld waar vooral Heracles een aantal keren over de scheef ging. Dit resulteerde vlak voor rust dan ook in een rode kaart nadat Fledderus binnen 5 minuten 2x geel ontving.

Waar iedereen verwachte dat FC Twente de partij in de tweede helft af zou gaan maken was het Heracles dat met tomeloze inzet het niet gemotiveerde FC Twente vrij simpel op 0-0 wist te houden. Enkele kansen waren er voor beide partijen maar echt spannend werd het nooit.

Doordat Ajax wel wist te winnen is het gat met de koploper nu 4 punten. PSV speelde net als Twente met 0-0 gelijk uit bij Roda en staat nog steeds 2 punten voor op Twente.

Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Maertens, Van der Linden, Looms, Quansah, Vejinovic (Douglas/83), Fledderus, Overtoom, Plet (Armenteros/83), Everton (Bannink/46).

FC Twente: Mihaylov, Rosales, Douglas, Wisgerhof, Tiendalli (Buysse/69), Brama, De Jong, Janssen, Ruiz, Janko, Parker (Landzaat/74).

Fotos Heracles Almelo - FC Twente

Wij zijn dringend op zoek naar Fotos van deze wedstrijd. Wil je deze met ons delen dan neem toch Contact op met ons ( info@fctwente.nu) of stuur ons nu direct een E-Mail

Samenvatting Heracles - FC Twente

De video met de verschillende interviews staat onder deze video
[youtube]HZvsF7LhC9s[/youtube]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties