FC Twente Nieuws

Informatie kaartverkoop sc Heerenveen-uit (26-9-2021)

Informatie kaartverkoop sc Heerenveen-uit (26-9-2021)

Op zondag 26 september staat voor FC Twente de altijd lastige uitwedstrijd tegen sc Heerenveen op het programma. De aftrap in het Abe Lenstra stadion is om 14:30 uur. Vandaag is bekend gemaakt dat de kaartverkoop aanstaande donderdag om 13:00 uur van start zal gaan. De kans is aanwezig dat voor het eerst in 18 maanden het uitvak weer volledig mag worden gevuld.

Dit alles is afhankelijk van wat de regering dinsdagavond tijdens de persconferentie bekend zal maken. De verwachting is dat de stadions weer volledig gevuld mogen worden, maar FC Twente wil logischerwijs niet op de zaken vooruit lopen.

Om de uitwedstrijd te bezoeken dien je, naast een toegangskaart en identiteitsbewijs (of paspoort óf rijbewijs) ter identificatie, te beschikken over een QR-code in de CoronaCheck-app. Deze is aan te maken als je voldoet aan een van onderstaande voorwaarden.

Bezoekersinformatie

Overige informatie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties