Joshua John scoort opnieuw voor FC Nordsjaelland

Joshua John heeft vandaag opnieuw gescoord voor FC Nordsjaelland. In de thuiswedstrijd tegen Randers FC bracht de 23-jarige aanvaller zijn club in de 32e minuut op voorsprong. De wedstrijd eindigde met een 1-1 stand, waardoor FC Nordsjaelland derde staat in de Deense competitie. Dit is al zijn zevende treffen van dit seizoen.

John, die voor één seizoen door FC twente is verhuurd aan FC Nordjaelland, speelde woensdag ook mee in het Champions League-duel van de Deense club tegen Shakhtar Donetsk. In Oekraïne werd het 2-0 voor de thuisploeg. John ontving in deze wedstrijd in de 78e minuut een gele kaart.