FC Twente huurling Nick Marsman beleefde vanavond een avond die hij de rest van zijn leven niet meer zal vergeten. Na maar liefst 3x de fout in te zijn gegaan wist hij tijdens de penaltyserie de laatste penalty van VVV te stoppen en werd zo van schlemiel plots de held van de Eagles.

Het aantal FC Twente huurlingen was met 4 basisspelers hoog te noemen. Aan de kant van de Eagles stonden Marsman, Peters en Promes in de basis en aan de kant van VVV mocht Nils Röseler zijn opwachting maken.

Door twee keer een miscommunicatie met zijn verdediger moest Marsman de eerste helft twee maal de bal uit het net vissen hetgeen tevens de ruststand was.

Na rust werd Cas Peters in de 62e minuut gewisseld waarna er een waar spektakel ontaarde. Ongeveer tien minuten voor tijd was het binnen enkele minuten twee keer raak voor de Eagles en maakten beide clubs zich op voor de onverwachte verlenging.

In deze verlenging leken de Eagles zich anderhalve minuut voor het eind zeker van de overwinning door de 4-3 te scoren. Echter ging Marsman compleet in de fout tijdens het uitkomen buiten de 16 waarna VVV alsnog de 4-4 binnen tikte en beide clubs zich op moesten gaan maken voor strafschoppen.

VVV mistte hier gelijk haar eerste. De Eagles daarentegen wisten wel alle strafschoppen te benutten waarna Marsman, nadat eerst Röseler hem nog passeerde, de laatste penalty van de Limburgers wist te stoppen.

Marsman zelf gaf voor de camera's van EredivisieLive aan bij de 4-4 te graag te willen waardoor hij jammerlijk in de fout ging. Bij de op één na laatste penalty van Röseler ging Marsman te vroeg hetgeen hem succes opleverde bij de laatste penalty van Seip. "Je moet lang wachten. Als je lang wacht kan je nog reageren. Dat was nu ook zo".