Twente Insite

FC Twente Nieuws

NIEUW: Ontvang een push notificatie bij nieuws over FC Twente

NIEUW: Ontvang een push notificatie bij nieuws over FC Twente

Twente Insite heeft een nieuwe service om je nog sneller op de hoogte te kunnen brengen van het laatste nieuws over FC Twente. Vanaf nu kan je aangeven of je een push notificatie wilt ontvangen op het moment we een nieuwsbericht hebben gepubliceerd. Het werkt hetzelfde als een melding die je ontvangt van een nieuws app, alleen hoef je er in dit geval geen fysieke app voor te downloaden en te installeren *.

Push notificatie instellen op je mobiel

Ga op je mobiele telefoon naar de homepage van Twente Insite. Rechts onderin beeld verschijnt een groen icoontje met daarin een witte bel. Klik op de bel en klik vervolgens op de rode knop met de tekst ‘AANMELDEN’. Meer hoef je niet te doen. Ter bevestiging volgt er binnen een minuut een melding dat je je hebt aangemeld voor het ontvangen van push notificaties.

Mocht je om welke reden dan ook de push notificaties weer uit willen zetten, dan gaat dit op nagenoeg dezelfde manier. Klik op de bel en klik vervolgens op de rode knop met de tekst ‘Afmelden’. Vanaf dat moment sturen we geen melding meer als we een nieuwsbericht hebben geplaatst.

* Deze functie wordt ondersteund door de volgende browsers: Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en Safari.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

De push notificatie is ook in te stellen voor mensen die Twente Insite bezoeken via de tablet of desktop. De werkwijze is hetzelfde als hierboven uitgelegd.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op