Nieuws

Ajax wil Douglas

Ajax wil Douglas

Ajax heeft Douglas Franco Teixeira van FC Twente hoog op zijn verlanglijstje staan als vervanger van Jan Vertonghen als de Belg deze zomer vertrekt. Dat meldt AD Sportwereld. Trainer Frank de Boer is zeer gecharmeerd van de Braziliaan. 'Een echte centrumverdediger, een moordenaar.'

In Amsterdam wordt sterk rekening gehouden met het vertrek van Jan Vertonghen, die na deze zomer nog een contract van één jaar heeft maar openstaat voor een buitenlands avontuur. Achter de schermen is Ajax druk bezig met zijn opvolging. Andere namen die op het lijstje staan zijn Nick Viergever en Niklas Moisander, beiden in dienst van AZ.

Douglas is echter topkandidaat voor de Amsterdammers. 'Een vrij complete verdediger, met een goede uitstraling. Heeft bovendien al een en ander gewonnen. Hij is zeker een optie voor ons', bevestigt Frank de Boer die weet dat het contract met Douglas afloopt, maar dat FC Twente nog een optie voor een jaar heeft. 'Alles hangt af van het prijskaartje. En iedereen weet: als Ajax zich bij een club meldt voor een speler, dan gaat onmiddellijk de prijs omhoog.'

Douglas Franco Teixeira, net 24 jaar, heeft al te kennen gegeven FC Twente deze zomer te willen verlaten. 'Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging na vijf jaar FC Twente', zei de geboren Braziliaan deze week nog.

Bron: AD

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties