Nieuws

B-elftal reist af naar Krakow

B-elftal reist af naar Krakow

Co Adriaanse laat volgende week een aantal belangrijke spelers thuis als FC Twente op bezoek gaat in Polen bij Wisla Krakow. ,,Want reizen is ook vermoeiend."

Dat vertelde de oefenmeester vrijdag op de persconferentie voorafgaand aan het duel met NEC (zaterdag). Aanstaande woensdag speelt FC Twente in Polen tegen Wisla voor de Europa League. De Tukkers zijn al geplaatst en bovendien zeker van de eerste plek in de poule.

,,We willen winnen daar, maar die wedstrijd heeft niet onze hoogste prioriteit", zegt Adriaanse. ,,De prioriteit is dat we zondag fit zijn voor de Kuip." FC Twente gaat dan op bezoek bij Feyenoord.

De oefenmeester zegt een aantal belangrijke spelers, 'die al veel minuten gemaakt hebben', thuis in Enschede te laten. ,,Want reizen is ook vermoeiend", weet Adriaanse. Om welke spelers het gaat wilde Adriaanse nog niet zeggen.

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties