Nieuws

"Blijf het liefst bij Borussia Mönchengladbach"

"Blijf het liefst bij Borussia Mönchengladbach"

Luuk de Jong wordt de laatste dagen steevast gelinkt aan PSV, de voormalig spits van FC Twente zou een terugkeer op de Nederlandse velden wel zien zitten om zo weer zijn oude vorm op te pakken. De geboren Zwitser wist in het afgelopen seizoen in 25 wedstrijden voor Borussia Mönchengladbach én Newcastle United geen enkel doelpunt te maken. De Jong zelf geeft wel aan dat hij het liefst bij de Duitse subtopper wil blijven.

"Het liefst wil ik bij Borussia Mönchengladbach blijven. Ik heb immers gezegd dat Borussia een superclub is", zo vertelt Luuk de Jong op de website van Die Fohlen, die overigens een transfer niet uitsluit. "Ik moet ook realistisch zijn en afwachten wat mijn kansen om te spelen zijn. Ik wil gewoon weer voetbal spelen. En waar dat uiteindelijk mogelijk zal zijn, zal men zien."

De Jong focust zich nog op Gladbach

[google]Momenteel focust De Jong zich nog gewoon op Gladbach en is hij niet bezig met een transfer. "Ik focus me erop om iedere training vol gas te geven. De rest regelt mijn zaakwaarnemer samen met mijn vader. Het is niet zo dat ik er voortdurend over nadenk om zo snel mogelijk van club te wisselen. Ik ben gewoon blij dat ik na mijn vakantie weer op het veld sta en ik laat de dingen op mij afkomen. Ik zal dan in alle rust de dingen op een rijtje zetten en kijken wat het beste voor mij is", zo besluit Luuk de Jong.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties