Nieuws

Brama: "Mijn fout was kantelpunt van de wedstrijd"

Brama: "Mijn fout was kantelpunt van de wedstrijd"

Wout Brama stond vanavond voor het eerst sinds een jaar weer in de basis bij FC Twente. De middenvelder is weer hersteld van een hardnekkige hielblessure. Toch beleefde de voormalig aanvoerder weinig plezier aan zijn rentree. Tegen ADO Den Haag werden dure punten verspeeld (1-1).

Brama schuldbewust

Op de vraag waar het fout ging is Brama duidelijk. "Doordat ik balverlies lijdt. Vervolgens staan we niet goed en krijgen we een rode kaart", zegt de middenvelder schuldbewust tegen de camera van FOX Sports. "Dat was het kantelpunt van de wedstrijd. Ik lijd gewoon heel dom balverlies. Daarvoor kregen we wel kansen om de 2-0 te maken, maar deden dat niet."

[google]"Tot dat moment stonden we er heel goed voor. We waren heer en meester en speelden alleen maar op hun helft. We kregen kans op kans." Het gebrek aan rendement lijkt de ploeg nu op te breken. "Als dat het hele seizoen al het euvel is, dan zal dat niet ineens heel anders zijn. Daar moeten we mee dealen. Daar trainen we hard voor, maar vandaag kwam het er niet uit."

Voor de Tukkers was dit de tweede tik op rij, na de 3-0 nederlaag afgelopen zondag bij Ajax. "Dat zie ik wel zo", vervolgt de 27-jarige speler. "Ik vind wel dat het veldspel de tweede helft veel beter was dan in de eerste. Daar moeten we ons aan vasthouden, het was alleen niet goed genoeg. Wij zullen zaterdag bij NAC gewoon drie punten moeten halen om in de race te blijven voor de tweede plek."

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties