Nieuws

Bryan Ruiz hard op weg naar PSV

Bryan Ruiz hard op weg naar PSV

Voormalig FC Twente-aanvaller Bryan Ruiz staat voor een rentree in de Eredivisie. Volgens het Eindhovens Dagblad en de Twentsche Courant Tubantia, heeft PSV een akkoord bereikt met Fulham over het huren van de Costa Ricaanse vleugelaanvaller.

[google]Ruiz was op weg naar Real Betis, maar waarschijnlijk doordat clubs als Hamburger SV, PSV en nog twaalf nog onbekende clubs zich gemeld hebben voor de Costa Ricaan besloot de aanvaller om Real Betis af te wijzen. Naar verluidt is een van de twaalf andere clubs FC Twente. Maar de Tukkers hebben waarschijnlijk alleen interesse als Dusan Tadic blijkt te vertrekken, iets wat vooralsnog niet aan de hand is.

Ruiz heeft PSV vooralsnog in de wachtkamer gezet, waarschijnlijk omdat de vleugelaanvaller wil kijken naar het aanbod van de andere clubs. Volgens Fardau Wagenaar zal de Costa Ricaan zijn keuze op professionele gronden maken en heeft hij geen ruimte voor sentiment.

De Eindhovenaren willen de 28-jarige Costa Ricaan voor vijf maanden huren, de club bedingt geen optie tot koop op de aanvaller.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties