Nieuws

De Guzman kan ook naar Wales

De Guzman kan ook naar Wales

Premier League club Swansea City heeft het oog laten vallen op Jonathan de Guzman. De geboren Canadees met het Nederlandse paspoort wil vertrekken bij Villarreal na de degradatie van die club uit de Primera Division. Bij Swansea City is onlangs Michael Laudrup aangesteld als trainer. Ook FC Twente is gedesinteresseerd in de diensten van de aanvallende middenvelder.


Michael Laudrup werkte als trainer van Real Mallorca al samen met De Guzman. De 24-jarige aanvallende middenvelder hoopt zich bij een nieuwe club in de kijker te kunnen spelen voor het Nederlands elftal, waarvoor hij sinds zijn naturalisatie in 2008 speelgerechtigd is, maar waarvoor hij nog nooit is opgeroepen.

Bij Swansea City staan al Michel Vorm en Kemy Agustien onder contract. Voor de positie van aanvallende middenvelder zijn eerder ook FC Twente target Michael Krohn-Dehli (Brondby) en voormalig FC Twente speler Otman Bakkal (Feyenoord) met Swansea City in verband gebracht.

Bron: Telesport

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties