Nieuws

De Jong aan de Antibiotica

De Jong aan de Antibiotica

Luuk de Jong (21) blijkt het eerste deel van het Oranjetrainingskamp niet op volle kracht te hebben afgewerkt. „Een keelontsteking die ook koorts veroorzaakte, speelt me al weken parten”, zei de jonge spits. „Als het goed is, wordt het vanaf nu beter. Ik heb zojuist mijn vierde antibioticakuur in een maand tijd afgerond.”

De aanvaller van FC Twente had op geen beroerder moment ziek kunnen worden. „De keelontsteking begon voor het duel met Ajax (op 29 april, red.). Na de wedstrijd tegen SC Heeerenveen (2 mei) was mijn eerste kuurtje afgelopen, maar kwamen de pijn en verhoging weer terug. Vervelend, want FC Twente zat in een cruciale fase en ik wist dat er clubs voor me op de tribune zaten.”

De Jong staat in de belangstelling van Borussia Dortmund en minimaal vijftien andere clubs, waaronder Liverpool, Newcastle United en Borussia Mönchengladbach, maar is geen klager. „Het is wel vervelend dat ze niet wisten dat ik eigenlijk alleen speelde om het seizoen met FC Twente tot een goed einde te brengen."

Bron: Telesport

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties