Nieuws

Eghan blij met Stabaek: "Past uitstekend bij mij"

Eghan blij met Stabaek: "Past uitstekend bij mij"

Vanmiddag werd bekend gemaakt dat Shadrach Eghan tot 1 augustus zal worden verhuurd aan het Noorse Stabaek. Hiermee is er een oplossing gevonden voor het probleem dat vanaf 1 februari speelde. De werkvergunning van de Ghanees was verlopen, maar omdat hij nog een contract heeft bij FC Twente tot medio 2017 moet de club hem wel doorbetalen. Ondertussen heeft Eghan de eerste training er al opzitten bij Stabaek en is hij blij met de kans die hij daar krijgt.

[google]"Het is fijn om hier te zijn", zo laat hij weten op de clubwebsite van Stabaek. "Ik heb hier veel goede mensen om mij heen dus dat is fijn. Ik denk dat ik met mijn kwaliteiten wat extra's kan brengen. Ze spelen hier goed voetbal en dat past uitstekend bij mij."

Ik weet dat de club afgelopen seizoen als derde is geëindigd en zich hierdoor hebben gekwalificeerd voor Europees voetbal. Verder weet ik dat er nog twee spelers uit Ghana onder contract staan, Ernest Asante en Kamal Issah. Dat maakt het voor mij wel makkelijker. Ze mogen me hier rondleiden", besluit Eghan.

Stabaek is zich momenteel aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. De eerste competitiewedstrijd wordt gespeeld op 11 maart aanstaande. Eghan en zijn nieuwe club nemen het dan uit op tegen Aalesund.


[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties