Nieuws

Eghan per direct naar Noorse competitie

Eghan per direct naar Noorse competitie

Er is eindelijk een oplossing gevonden voor Shadrach Eghan. De middenvelder heeft een doorlopend contract bij FC Twente, maar geen werkvergunning. Hierdoor kan René Hake geen beroep doen op de Ghanees, en werd er de afgelopen maanden gezocht naar een (tijdelijke) oplossing. Deze is er nu. Eghan tekende een huurovereenkomst tot 1 augustus bij het Noorse Stabaek FC.

[google]Ted van Leeuwen: “Shadrach is drie jaar geleden als jonge talentvolle speler naar FC Twente gekomen en heeft een 4,5 jarig contract getekend. Tewerkstellingsvergunningen lopen niet langer dan 3 jaar en in het verleden kon je onder dezelfde voorwaarden automatisch verlengen. Inmiddels is de wet gewijzigd, maar loopt het contract van Shadrach nog wel door. FC Twente heeft momenteel niet de middelen om tegen een hoger bedrag te verlengen, maar in de zomer wijzigen de criteria opnieuw. Binnenkort begint in Noorwegen het nieuwe seizoen en krijgt Shadrach de mogelijkheid om het komende half jaar veel te spelen. We zullen hem nauwlettend volgen", aldus Van Leeuwen op de clubwebsite.

Shadrach Eghan heeft bij FC Twente nog een contract tot medio 2017.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties