Nieuws

Engelaar tekent binnenkort contract bij FC Twente

Engelaar tekent binnenkort contract bij FC Twente

Orlando Engelaar tekent binnen afzienbare tijd een eenjarig contract bij FC Twente, zo meldt het AD. De routinier heeft de afgelopen dagen een positieve indruk gemaakt op de technische staf. De middenvelder stond eerder al van 2006 tot 2008 onder contract in Enschede.

[google]"Ik denk dat het voor mij belangrijk is dat ik de jonge jongens help", vertelt Engelaar. "Dat is ook de reden dat Alfred Schreuder mij graag zou willen toevoegen aan de selectie." Schreuder liet zich ook al positief uit over de lange middenvelder. "Ik heb een goede band met Orlando, al heel lang", zo vertelde de trainer eerder vandaag. "We speelden samen bij NAC, ik weet hoe hij is. Hij is een goede voor de groep. Orlando bezit de belangrijkste eigenschap die een profvoetballer moet hebben, een goed zelfbeeld. Dat is onmisbaar, vind ik. Daarnaast heeft hij geen groot ego, hij is een teamspeler en zal zich nooit buiten de groep plaatsen."

Orlando Engelaar zal bij FC Twente voor de nodige ervaring moeten zorgen. De ploeg bestaat voor een groot deel uit jonge twintigers. Met 35 jaar oud zal Engelaar de oudste speler binnen de spelersgroep worden.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties