Nieuws

Fanzone FC Twente - Levante UD

Fanzone FC Twente - Levante UD

Op donderdag 8 november speelt FC Twente thuis tegen het Spaanse Levante UD. Zoals iedereen ondertussen wel weet is Borne Fanatics bevriend met de Ultras van Levante. Na een waar voetbalfeest voorafgaande aan Levante - FC Twente nodigt nu Borne Fanatics de Spanjaarden en alle Tukkers uit om voor de wedstrijd gezamenlijk een drankje te doen.

Na een gezellig feestje met helaas een mindere wedstrijd in Spanje, willen wij niet achter blijven en organiseren ook wij een feestje voor alle FC Twente en Levante fans !!! Onze speciale fanzone is geopend vanaf 13:00 uur. Het feestje zal duren tot ongeveer 19:00 uur waarna we gezamelijk met de trein richting Enschede vertrekken om vervolgens FC Twente naar de overwinning te schreeuwen !!!.

De locatie van de fanzone is Café Platenkamp te Borne. Dit café is tussen de 10 en 15 minuten lopen vanaf het NS station in Borne.
Datum: donderdag 8 november 2012
Locatie: Café Platenkamp, Prins Bernhardlaan 148, Borne
Fanzone open vanaf 13:00 uur

ALLE FC Twente en Levante fans zijn van harte welkom om Borne op z'n kop te zetten !!!
Be there !! Er is geen betere voorbereiding op deze wedstrijd !!!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties