Nieuws

'FC Twente kan komst Fer definitief vergeten'

'FC Twente kan komst Fer definitief vergeten'

FC Twente kan definitief een streep zetten door de komst van Leroy Fer. Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, laat dinsdag tegenover het Rotterdamse Megastad FM weten dat hij de middenvelder niet laat gaan.

Twente probeert Fer, die een aflopend contract heeft bij Feyenoord, al de hele transferperiode naar de Grolsch Veste te halen. De Tukkers blijven echter maar bot vangen vanuit de Kuip. Het laatste bod, van vier miljoen euro plus bonussen, werd eveneens van tafel geveegd. Ze zouden nu bezig zijn met het voorbereiden van een ‘ultiem bod’, maar wat Van Geel betreft, is dat verspilde moeite.

Voetbal International meldde maandag dat Otman Bakkal in beeld is als vervanger van Fer, mocht die toch naar Twente gaan. Nu dat laatste van de baan is, komt Bakkal ook zeker niet van PSV naar Feyenoord. Dat meldt Van Geel tegenover Omroep Brabant. De middenvelder wil graag vertrekken uit Eindhoven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties