Nieuws

FC Twente presenteert jubileumshirt

FC Twente presenteert jubileumshirt

[google]FC Twente heeft zojuist het jubileumshirt gepresenteerd voor het 50-jarig bestaan van de club. Het shirt is wit, heeft een remake van het eerste logo en op de voorkant loopt een diagonale baan die overloopt van de kleur groen naar zwart. De kleuren van de clubs waaruit FC Twente is ontstaan, Enschedese Boys en Sportclub Enschede.

Zaterdag 31 januari, tijdens de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur, speelt de eerste selectie in dit unieke Jubileumshirt. Het shirt ligt vanaf die dag ook in de FC Twente Fanstore bij De Grolsch Veste. In het seizoen 2015-2016 zal het Jubileumshirt het officiële derde tenue van FC Twente gaan worden.

De prijs van het Jubileumshirt is € 64,95 (junior) en € 69,95 (senior)

Wanneer je voor 31 januari het Jubileumshirt bestelt in de webshop van FC Twente krijg je twee gratis kaarten (t.w.v. € 56,-) voor FC Twente – Cambuur Leeuwarden, de wedstrijd waarin er voor het eerst in dit shirt wordt gespeeld. Na je bestelling kun je jouw shirt en de 2 gratis kaarten op zaterdag 31 januari vanaf 11.00 uur afhalen in de FC Twente Fanstore.

jubileum_actie_cambuur-1
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties