Nieuws

"FC Twente slaat 1e slag tegen Ajax"

"FC Twente slaat 1e slag tegen Ajax"

Volgens voormalig FC Twente speler Jan van Halst gaat FC Twente morgen haar eerste slag slaan na het ontslag van Steve McCalren. Dit zegt hij vandaag in de TC Tubantia waarin hij tevens kenbaar maakt dat hij de wedstrijd FC Twente - Ajax als radioverslaggever zal gaan verslaan.

Van Halst is positief gestemd over de kansen van de Tukkers en denkt dan ook dat FC Twente met de zege aan de haal zal gaan. "Als uitslag zeg ik 2-1. Ik denk dat er wel iets staat te gebeuren in het stadion".

"De pijlen van de supporters hebben zich de afgelopen weken op McClaren gericht. Nu kunnen de fans zich focussen op de sfeer waar De Grolsch Veste bekend om staat. Ook bij de spelers zorgt een trainerswissel altijd voor een impuls. Ik heb het zelf ook wel eens meegemaakt, je wil dan toch iets extra’s laten zien. Grote voordeel is dat Twente thuis speelt, je moet er niet aan denken om uit te beginnen."


Om even lekker in te komen


Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties