Nieuws

EXCLUSIEF: FC Twente start nieuwe competitie met vier andere clubs

EXCLUSIEF: FC Twente start nieuwe competitie met vier andere clubs

Om FC Twente weer financieel gezond te krijgen was ook Jong FC Twente één van de vele slachtoffers. Na twee jaar Jupiler League trok FC Twente de stekker eruit en liet de de beloften terugkeren naar de reguliere beloftencompetitie. In tegenstelling tot de Jupiler League bestaat de competitie niet uit twintig teams, maar slechts elf. Een overstap van 38 wedstrijden naar het geringe aantal van 20.

Het aantal van 20 wedstrijden is voor FC Twente veel te weinig waarna het met vier andere clubs besloot een nieuwe competitie op te zetten. "De clubs die deelnemen zijn FC Emmen, FC Groningen, PEC Zwolle en Cambuur Leeuwarden", zo bevestigde Michel Jansen vanmorgen exclusief tegenover Twente Insite.

[google]Jong FC Twente trapt de nieuwe competitie af op maandag 31 augustus. De ploeg van Michel Jansen gaat dan op bezoek bij Jong PEC Zwolle. De speeldata tot aan de winterstop zijn al bekend:

Maandag 31 augustus: Jong PEC Zwolle – Jong FC Twente
Maandag 7 september: Jong FC Twente – Jong FC Groningen
Maandag 12 oktober: Jong SC Cambuur – Jong FC Twente
Maandag 26 oktober: Jong FC Twente – Jong FC Emmen

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties